eesti keeles english

Tulemas:

Kirjutamislaagrid

  • 17.-19.12.2018 Kirjutamislaager Tallinnas, Oru hotellis. Rohkem infot. Palun registreeru siin
  • 04.-07.02.2019. Kirjutamislaager Otepääl, Tehvandi Spordikeskuses (koos Djuddah Leijeni ja Anni Jürinega). Registreerimine avatakse peatselt.
  • 25-27.03.2019 Kirjutamislaager (with visiting professor Terese Bondas, Anneli Veispak)
    20-23.05. 2019 Kirjutamislaager (with visiting professors Francesco Arcidiacono ja Aleksander Baucal)
  • 21-23.08.2019 Kirjutamislaager
  • 28-30.10.2019 Kirjutamislaager

Töötoad ja seminarid

  • 04.-22.03.2019 individuaalsed konsultatsioonid doktorantidele ja juhendajatele James Grocciaga ning seminar juhendajatele teemal "Supporting PhD students and communication between supervisors and supervisees".

04.03.-22.03.2019 on Tartus toimumas individuaalsed konsultatsioonid James Edward Grocciaga, kes on Auburni Ülikooli professor ja Tartu Ülikooli külalisprofessor. Tegemist on kõrgelt hinnatud ja laialdaste kogemustega professoriga üliõpilaste juhendamise alal ja kohtumistel on võimalik saada tagasisidet oma seni tehtud tööle ning esitada küsimusi, mis on tekkinud seoses doktoritöö ja õpingutega. Eelnevate aastate tagasiside nendelt üliõpilastelt, kes temaga kohtusid, oli väga positiivne.

Saamaks ülevaadet inimeste arvust, kes soovivad individuaalset konsultatsiooni, palun registreerida enda soov individuaalsele konsultatsioonile siin.

 

Sama ajaperioodi sees viib professor James Edward Groccia Tartus läbi ka juhendajate mõeldud seminari teemal „Supporting PhD students and communication between supervisors and supervisees“. Kui Teil on ettepanekuid nimetatud seminari toimumise aja osas, siis palun sellest teada anda vastuskirjaga. Registreerimine seminarile avatakse uuel aastal.

 

  • 17.-20.05. külas Helen Timperley

 


Lisainfo:

Maarja Sõrmus
HKDK koordinaator Tartu Ülikoolis
maarja.sormus@ut.ee

Tiina Anspal
HKDK koordinaator Tallinna Ülikoolis
tiina.anspal@tlu.ee